V pátek 29.03 a pondělí 01.04.2024 ZAVŘENO

BAAGL Školní batoh Core Lapač snů

Kód: A-30775
Nezobrazovat
Značka: Baagl
1 699 Kč 1 404 Kč bez DPH
Na dotaz

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stylový batoh pro moderní žákyně české značky Baagl ve fialové barvě s potiskem. Je vhodný od 3. třídy ZŠ až na druhý stupeň. Reflexní prvky pro bezpečnost dítěte, ergonomicky tvarovaná záda pro příjemné nošení nebo velmi nízká hmotnost batohu, to vše jsou podstatné věci, které by měly batohy nejnovějších trendů splňovat.

  • • Ergonomický školní batoh se třemi samostatně uzavíratelnými komorami s vnitřním organizérem a kapsou na 15palcový notebook či tablet.

    • Ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy pro optimální přizpůsobení postavě.

    • Boční kapsy z pevné síťoviny na láhev na pití či jiné drobnosti.

    • Velmi nízká hmotnost batohu – 900 g.

    • Objem batohu je 25 litrů, nosnost je 7 kg.

    • Batoh je vyrobený z pevného voděodolného materiálu.

    • Reflexní prvky pro bezpečnost dítěte.

    • Batoh je vybaven trendy chlupatým přívěskem.

    • Batohy z řady CORE byly testovány a certifikovány v akreditované zkušební laboratoři.

Doplňkové parametry

Kategorie: Školní batohy
Záruka: 2 roky
Rozměry V x Š x H: 43 x 29 x 20
Výška: 43 cm
Šířka: 29 cm
Hloubka: 20 cm
Objem: 25 L
Barva: fialová
Barva detail: fialová
Hmotnost: 0,90 kg
Rozšířený: 25 L
Záruka: 2 roky / let
Značka: Baagl

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka BAAGL patří do portfolia české společnosti PRESCO GROUP. Vyrábí a prodává certifikované školní aktovky a batohy. Kromě nich nabízí také širokou škálu dalších produktů do školy. Při jejich vývoji a výrobě klade důraz na kvalitu provedení, aktuální trendy, moderní design, funkčnost a nadčasovost.

Aktovka BAAGL:

PEČUJE O ZDRAVÁ ZÁDA - Kvalitně zpracovaná ergonomická záda aktovek ve spojení se systémem nastavitelných ramenních popruhů zaručují tu nejmenší možnou zátěž pro dětská záda. Lehká konstrukce s podpůrnými body umožnila dostat poměr nosnost/hmotnost na zcela novou úroveň.

MYSLÍ NA BEZPEČNOST - Důležitou součástí každé aktovky BAAGL je dostatek reflexních prvků, které zajišťují bezpečnost a dobrou viditelnost dítěte za špatného počasí, v šeru nebo ve tmě.

ROSTE SPOLEČNĚ S DĚTMI - Díky speciálnímu čtyřbodovému systému nastavitelných ramenních popruhů lze jednoduše přizpůsobit výšku zad pro děti různého věku a postavy. Aktovka tak může růst společně s nimi a vždy skvěle sedí.

SNADNO SE OTEVÍRÁ - Aktovky řady ZIPPY disponují novým vyklápěcím systémem otevírání, díky kterému se školák snadněji dostane ke svým pomůckám přímo z lavice. Navíc poskytuje lepší přehled o obsahu aktovky a usnadňuje údržbu jejího vnitřku.

PŘEKVAPÍ VYCHYTÁVKAMI - Doplňky a detaily zpříjemňují každodenní nošení aktovky – a u BAAGLU jich naleznete opravdu spoustu. Chytře řešené rozložení kapes napomáhá lepší organizaci, a šetří tak dětem čas během školních přestávek.

KOMPAKTNÍ DESIGN - Aktovka je navržena tak, aby její tvar působil kompaktně. Veškeré vnější kapsy se přizpůsobí tvaru svého obsahu.

Podobnými vlastnostmi disponují i všechny školní batohy značky BAAGL.

 

(infolinka Po-Pá 9:00 - 17:00)

Kontakty
| Registrace