Pánská kožená aktovka aneb doplněk pro muže

Batohům už odzvonilo! Ano, je to tak… Pokud chcete zaujmout a doladit svůj outfit, zvolte tašku přes rameno. Ať už jste obchodní zástupce, který běhá po městě ze schůzky na schůzku, úředník, který má u sebe spoustu papírů nebo i sportovec, který si rád po práci zacvičí ve fitness centru. To, že ženy nosí kabelky, má jistě něco do sebe, proto si i vy pánové můžete pořídit svou aktovku.

Není taška jako taška

Pro jednotlivé příležitosti a profese se hodí různé velikosti a tvary, níže v textu najdete některé druhy pánských tašek. Pod pojmem aktovka si rozhodně nepředstavujte dětskou tašku do školy. Aktovky z kvalitních materiálů, jako je velmi pěkně zpracovaná koženka, mají decentní design a vybírají si ji většinou muži, kteří mají rádi klasický byznys styl. Do manager tašky se zpravidla vejde váš noteboook a různé papíry. Měla by působit efektivně a luxusně. Dalším typem pánských tašek je messenger. Messenger je klasická pánská taška, kterou spatříte na ulici nejčastěji. Messenger taška vypadá velmi elegantně i s oblekem, svému okolí říkáte, že uvažujete prakticky a potřebujete volné ruce pro telefonování.

Vsaďte na kvalitní moderní materiály

Stylové a drahé sako doplněné ošoupanou aktovkou nebudí právě dobrý dojem. Naopak luxusně vypadající pánská aktovka nebo taška přes rameno dotvoří váš oblek přesně tak, jak jste chtěli. Člověk, který nosí vkusnou aktovku, působí na okolí velmi kontrolovaně a důvěryhodně. Výběr materiálu je opravdu otázka osobního vkusu. Dnešní koženkové i látkové tašky jsou lehké a velmi precizně zpracované. Pokud nechcete sáhnout vedle, zvolte kvalitní tašky vyrobené z moderních materiálů z precizním zpracováním. Jestliže působí vaše taška obnošeně, je nejvyšší čas ji vyměnit.

Jak vidíte tašky a kabelky nejsou pouze pro ženy a aktovky nenosí pouze děti na prvním stupni. Při výběru myslete hlavně na design a kvalitu. Popraskanou koženkovou taškou nebo aktovkou, na které se pářou švy, nikoho nezaujmete. Naopak si o vás okolí může udělat mylný dojem.

Nejlepší pánské aktovky

(infolinka Po-Pá 9:00 - 17:00)

Kontakty
| Registrace