V pátek 29.03 a pondělí 01.04.2024 ZAVŘENO

Za vysvědčení k moři? To potěší každého

Konec školního roku je už za dveřmi a děti za své vysvědčení očekávají odměnu. Místo hromadění zbytečností a hraček, se kterými si děti dlouho nehrají, zkuste vymyslet něco jiného. Co takhle dovolená u moře? Prostě sbalit kufr a vyrazit za odpočinkem na zaslouženou dovolenou.

Dovolená u moře je výborná odměna za celoroční snahu ve škole. Společně strávené chvíle vám přinesou odpočinek i zážitky. Last minute dovolená k moři je super dárek za vysvědčení. Navíc seženete výhodné letenky. Pokud vyrazíte na cestu letadlem s domácím mazlíčkem, je třeba se pořádně připravit. Zvolit můžete destinace, jako je Bulharsko, Chorvatsko, Itálie, Španělsko, nebo Ibiza, Menorca a Mallorca, které tvoří Baleárské souostroví. Do kterých destinací se nejčastěji létá? 

Řecké ostrovy

Nejčastěji se létá za čistým mořem a krásnými plážemi na Krétu, Korfu, Kos, Karpathos, Kefallonia, Lesbos, Rhodos, Santorini, Skiathos, Sámos, Chios a Zakynthos. Sledujte při jejich výběru nabídku dle možných výletů, historických památek, míst kde to žije, nebo naopak klidnější oblasti.

Sardinie i Sicílie

Sardinie vás okouzlí krásnou přírodou. Najdete tu romantické písečné pláže, průzračné moře i krásu hor. Místo se hodí pro milovníky pěší turistiky i cyklisty. Je tu celoročně velmi příjemné, mírnější klima. Oblíbená je i Sicílie a Kypr. Adolescentům udělá radost letovisko Ayia Napa, vyhlášené svým nočním ruchem, plným diskoték, klubů a barů.

Tunisko a ostrov Djerba

Tunisko vás ubytuje na souši, třeba na Monastir či Enfidha, nebo na ostrově Djerba neboli Džerba, kde je větší klid a pohoda. Na souši navštivte přístavní městečko Port El Kantaoui. Jen vás zde stejně jako v Egyptě mohou překvapit nepříjemné střevní problémy, platí zde přísná hygienická pravidla.

Kanárské ostrovy a Kapverdy

Ostrovy věčného jara nabízí v létě příjemných 25 °C a pláže sopečného původu s černým pískem. Nejčastěji jde o ostrovy Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria nebo golfový ráj Fuerteventura. Souostroví Kapverdy u pobřeží západní Afriky nabízí lety na ostrovy Sal a Boa Vista. Je tu suché, teplé klima a silnější vítr. Místo jako stvořené pro milovníky kiteboardingu.

Vyrazte na cestu s dětmi

Až budete volit destinaci a ubytování, najděte si konkrétní místo na mapách. Na terénní mapě s názvem Earth uvidíte, jak vypadají pláže, příroda i okolí hotelu. Pak už se stačí jen připravit na cestu. Sbalte si cestovní kufr, dětský kufr i příruční zavazadlo na palubu letadla. Na slunění k moři se vám budou hodit plážové tašky. Podívejte se také, jak cestovat s dětmi letadlem.

 

(infolinka Po-Pá 9:00 - 17:00)

Kontakty
| Registrace